Napravite svoj VARTA® Partner Portal račun

Ovaj formular sadrži vaše ime i kontakt informacije. Molimo pregledajte našu Politiku privatnosti vezano uz to kako štitimo vaše podatke i kako upravljamo njima.

Pozdrav

Politika privatnosti

Johnson Controls je predan zaštiti vaših ličnih informacija u skladu sa poštenom praksom o informacijama i primenjivim zakonima o privatnosti podataka. Za pristup obavesti o privatnosti u celini, molimo posetite našu roditeljsku stranicu: www.johnsoncontrols.com/legal/privacy

Zaštita podataka

Mi sakupljamo, koristimo i pohranjujemo vaše lične podatke samo u okviru odredbi primenjivih zakona o privatnosti. Uneseni podaci se spremaju i koriste samo za održavanje VARTA® Partner Portal na ovoj internet stranici. Podaci će se obrisati kada povučete svoj pristanak na pohranu. Bez vašeg pristanka, nećemo ih otkrivati trećim stranama niti koristiti u reklamne svrhe. Podstičemo vas da pročitate i našu Politiku privatnosti, koja je deo ovih uslova kao referenca i koju ćete naći na našoj internet stranici.

Sadržaj stranice

Stranica sadrži zaštitne znakove, znakove usluge, materijale zaštićene autorskim pravima i drugi sadržaj u našem vlasništvu, kojeg smo mi licencirali ili kojeg mi koristimo, uz dozvolu. Mi smo jedini vlasnik svih prava i naslova u sadržaju, uključujući sva autorska prava, zaštitne znakove i druga prava intelektualnog vlasništva. Vi ne smete spremati, menjati, k opirati, objavljivati, prikazivati, prenositi, prilagođavati ili iskorištavati sadržaj na bilo koji način, bez našeg prethodnog, pismenog pristanka. Mi zadržavamo pravo menjati bilo koji i sav sadržaj u bilo koje vreme na ovoj stranici bez prethodne najave.

Odbijanje odgovornosti

Tokom pripreme ove stranice, učinjen je svaki napor da se daju najtačnije, najispravnije i jasno izražene informacije, koliko je to moguće. Ipak, mogu se dogoditi nehotične greške. Usluge, informacije i podaci dostupni na našoj internet stranici dati su „kakvi jesu“, bez bilo kakve garancije.

Do mere u kojoj su linkovi ili pokazivači ka trećim stranama sadržani na našoj internet stranici, mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve informacije, komunikacije ili materijale koji su dostupni na takvim povezanim stranicama ili na bilo kakvom linku sadržanom u povezanoj stranici. Mi jasno izjavljujemo da nije nužno da mi delimo sadržaj i/ili mišljenja trećih strana sadržanih u pove zanoj internet stranici.

Upotrebom naše internet stranice, vi preuzimate sve rizike pridružene sa upotrebom ove stranice, uključujući bilo kakve rizike za vaš kompjuter, softver ili podatke koji se oštete bilo kakvim virusom, softverom ili bilo kakvom drugom datotekom koja se može preneti ili aktivirati putem naše internet stranice ili vašim pristupom njoj. Mi, ni u kom slučaju. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu, slučajnu ili posledičnu štetu, uključujući, ali se ne ograničavajući na, izgubljene prihode ili dobitke koji su na bilo koji način povezani sa upotrebom ili zloupotrebom informacija ili nedostatkom informacija na našoj internet stranici.

Popunjavanjem gornjeg formulara i klikom na dugme „Pretplata“ potvrđujete da ste pregledali, razumeli i prihvatili naše uslove privatnosti kao i naše uslove kolačića.

Pročitajte našu politiku privatnosti