Hozza létre VARTA® Partner Portal fiókját

Ezen az űrlapon a nevét és az elérhetőségi adatait kérjük. Tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat, amelyből megtudja, hogyan védjük és kezeljük a megadott adatokat.

Megszólítás

Adatvédelmi Szabályzat

A Johnson Controls a tisztességes tájékoztatási gyakorlatoknak és az idevonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően elkötelezett személyes adatainak védelme mellett. Az adatvédelmi nyilatkozat teljes terjedelmű megtekintéséhez látogasson el a következő weboldalra: www.johnsoncontrols.com/legal/privacy

Adatvédelem

Személyes adatait kizárólag a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően gyűjtjük, használjuk és tároljuk. A megadott adatokat kizárólag a VARTA® Partner Portál jelen honlapon történő alkalmazására mentjük el és használjuk fel. Amint visszavonja az adatok tárolására vonatkozó hozzájárulását, töröljük adatait. Hozzájárulása nélkül nem továbbítjuk harmadik felek számára és nem használjuk reklámcélokra. Javasoljuk, hogy olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat is, amely hivatkozás révén megtalálható a jelen használati feltételekben, emellett honlapunkon is olvasható.

A honlap tartalma

A honlap a tulajdonunkban lévő védjegyeket, szolgáltatási védjegyeket, szerzői joggal védett anyagokat és egyéb tartalmakat tartalmaz, amelyek felhasználása engedélyünkhöz kötött. Mi vagyunk a tartalomhoz kötődő összes jog és jogcím kizárólagos tulajdonosa, ideértve az összes szerzői jogot, védjegyet és az egyéb szellemi tulajdonjogot. A tartalmat előzetes írásbeli engedélyünk nélkül nem mentheti el, nem módosíthatja, nem másolhatja, nem teheti közzé, nem jelenítheti meg, nem továbbíthatja, nem dolgozhatja át, illetve semmilyen módon sem hasznosíthatja. Fenntartjuk a jogot, hogy a weboldal bármely tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk.

Jogi nyilatkozat

A weboldal készítése során minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legaktuálisabb, legpontosabb és könnyen érthető tájékoztatást nyújtsunk. Erőfeszítéseink ellenére mégis véletlen hibák fordulhatnak elő az információkban. A weboldalunkon elérhető szolgáltatásokat, információkat bármiféle garancia vállalása nélkül, „ahogy van” alapon bocsátjuk rendelkezésre.

Amennyiben harmadik fél webhelyére mutató hivatkozások találhatók weboldalunkon, akkor nem vállalunk semmilyen felelősséget és kötelezettséget az ilyen kapcsolt webhelyeken elérhető információkért, értesítésekért vagy kommunikációs anyagokért, vagy az ott található bármely hivatkozásért. Kifejezetten leszögezzük, hogy nem feltétlenül osztjuk a hivatkozott webhelyen található harmadik fél tartalmát és/vagy véleményét.

Weboldalainak használatával, Ön vállalja a webhely használatával kapcsolatos összes kockázatot, ideértve a számítógépét, a szoftvereit vagy adatait károsító vírusokat, szoftvereket vagy bármilyen más fájlokat, amelyeket a weboldalunkon keresztül vagy a saját hozzáférése során továbbított vagy aktivált. Semmilyen körülmények között sem vállalunk felelősséget bármely közvetlen, közvetett, különleges, véletlen vagy járulékos kárért, ideértve - korlátozás nélkül - a kiesett bevételeket, vagy elmaradt nyereséget, amely az információ felhasználásával vagy helytelen használatával, vagy a honlapunkon található információ hiányából ered.

A fenti űrlap kitöltésével és a „Feliratkozás” gomb bejelölésével megerősíti, hogy megtekintette, megértette és elfogadta adatvédelmi és süti (cookie) szabályzatunkat.

Olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat