Napravite svoj VARTA® Partner Portal račun

Ovaj obrazac sadrži vaše ime i kontakt informacije. Molimo pregledajte našu Politiku privatnosti vezano uz to kako štitimo vaše podatke i kako upravljamo njima.

Osobne informacije


Pozdrav

Poslovne informacije


Politika privatnosti

Johnson Controls je predan zaštiti vaših osobnih informacija sukladno s poštenom praksom o informacijama i primjenjivim zakonima o privatnosti podataka. Za pristup obavijesti o privatnosti u cjelini, molimo posjetite našu roditeljsku stranicu: www.johnsoncontrols.com/legal/privacy

Zaštita podataka

Mi sakupljamo, koristimo i pohranjujemo vaše osobne podatke samo u okviru odredbi primjenjivih zakona o privatnosti. Uneseni podaci se spremaju i koriste samo za održavanje VARTA® Partner Portal na ovoj internet stranici. Podaci će se obrisati kada povučete svoj pristanak na pohranu. Bez vašeg pristanka, nećemo ih otkrivati trećim stranama niti koristiti u reklamne svrhe. Podstičemo vas da pročitate i našu Politiku privatnosti, koja je dio ovih uvjeta kao referenca i koju ćete naći na našoj internet stranici.

Sadržaj stranice

Stranica sadrži zaštitne znakove, znakove usluge, materijale zaštićene autorskim pravima i drugi sadržaj u našem vlasništvu, kojeg smo mi licencirali ili kojeg mi koristimo, uz dozvolu. Mi smo jedini vlasnik svih prava i naslova u sadržaju, uključujući sva autorska prava, zaštitne znakove i druga prava intelektualnog vlasništva. Vi ne smijete spremati, mijenjati, kopirati, objavljivati, prikazivati, prenositi, prilagođavati ili iskorištavati sadržaj na bilo koji način, bez našeg prethodnog, pismenog pristanka. Mi zadržavamo pravo mijenjati bilo koji i sav sadržaj u bilo koje vrijeme na ovoj stranici bez prethodne najave.

Odbijanje odgovornosti

Tijekom pripreme ove stranice, učinjen je svaki napor da se daju najtočnije, najispravnije i jasno izražene informacije, koliko je to moguće. Ipak, mogu se dogoditi nehotične pogreške. Usluge, informacije i podaci raspoloživi na našoj internet stranici dati su „kakvi jesu“, bez bilo kakvog jamstva.

Do mjere u kojoj su poveznice ili pokazivači ka trećim stranama sadržani na našoj internet stranici, mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve informacije, komunikacije ili materijale koji su raspoloživi na takvim povezanim stranicama ili na bilo kakvoj poveznici sadržanoj u povezanoj stranici. Mi jasno izjavljujemo da nije nužno da mi dijelimo sadržaj i/ili mišljenja trećih strana sadržanih u povezanoj internet stranici.

Uporabom naše internet stranice, vi preuzimate sve rizike pridružene s uporabom ove stranice, uključujući bilo kakve rizike za vaše računalo, softver ili podatke koji se oštete bilo kakvim virusom, softverom ili bilo kakvom drugom datotekom koja se može prenijeti ili aktivirati putem naše internet stranice ili vašim pristupom njoj. Mi, ni u kom slučaju. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, posebnu, slučajnu ili posljedičnu štetu, uključujući, ali se ne ograničavajući na, izgubljene prihode ili dobitke koji su na bilo koji način povezani s uporabom ili zlouporabom informacija ili nedostatkom informacija na našoj internet stranici.

Popunjavanjem gornjeg obrasca i klikom na gumb „Pretplata“ potvrđujete da ste pregledali, razumjeli i prihvatili naše uvjete privatnosti kao i naše uvjete kolačića.

Pročitajte našu politiku privatnosti