Luo VARTA® Partner -portaalitilisi

Tämä lomake kerää nimesi ja yhteystietosi. Ole hyvä ja tutustu Tietosuojakäytäntöömme jossa kerrotaan kuinka me suojaamme ja hallinnoimme lähettämiäsi tietoja.

Henkilökohtaisia ​​tietoja


Alkutervervehdys

Ammatillinen tieto


Tietosuojakäytäntö

CLARIOS on sitoutunut suojaamaan henkilötietosi oikeudenmukaisia tietokäytäntöjä ja soveltuvia tietojen yksityisyyslakeja noudattaen. Voidaksesi tutustua tietosuojailmoitukseemme kokonaisuutena, ole hyvä ja vieraile pääsivustollamme: www.clarios.com/privacy-policy

Tietosuoja

Me keräämme, käytämme ja säilytämme henkilötietojasi yksinomaan soveltuvia Tietosuojalainsäädännön määräyksiä noudattaen. Syötetyt ja annetut tiedot tallennetaan ja niitä käytetään yksinomaan VARTA® Partner -portaalin täytäntöönpanemiseksi tällä sivustolla. Tietosi poistetaan, jos vedät takaisin suostumuksesi koskien tietojesi säilyttämistä. Tietojasi ei luovuteta millekään kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä mainontatarkoituksiin ilman sinun suostumustasi. Haluamme kannustaa sinua tutustumaan myös Tietosuojakäytäntöömme, mikä sisältyy viittauksen kautta näihin Ehtoihin ja jonka löydät sivustoltamme.

Sivuston sisältö

Sivusto sisältää tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, tekijänoikeuksien suojaamia aineistoja sekä muita sisältöjä, jotka me omistamme tai joita me käytämme käyttöoikeuksiin tai lupiin perustuen. Olemme Sisällön, mukaan lukien kaikkien tekijänoikeuksien, tavaramerkkien ja muiden immateriaalioikeuksien, yksinomainen omistaja. Sinä et saa tallentaa, muokata, jäljentää, julkaista, panna nähtäväksi, välittää, sovittaa tai mitenkään muutenkaan hyödyntää Sisältöä ilman meidän etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Pidätämme oikeuden muuttaa mitkä tahansa tämän Sisällön osat ja tämän Sisällön kokonaisuudessaankin milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.

Vastuuvapauslauseke

Tätä Sivustoa valmisteltaessa kaikki mahdollinen on tehty voidaksemme tarjota uusimman, virheettömän ja parhaiten ilmaistun tiedon. Kaikesta tästä huolimatta tiedoissa voi ilmetä tahattomia virheitä. Sivustollamme tarjotut palvelut, tiedot ja data tarjotaan ”sellaisenaan” ilman mitään takuita.

Siltä osin kuin sivustollamme on kolmansien osapuolten linkkejä tai osoittimia, me emme ota mitään vastuuta tai korvausvelvollisuutta minkään linkitetyn sivuston sisältämien tietojen, viestinnän tai materiaalien suhteen ja sama pätee myös linkitetyn sivuston sisältämien linkkien suhteen. Me nimenomaisesti ilmoitamme, että me emme välttämättä kannata minkä tahansa linkitetyllä sivustolla olevan minkä tahansa kolmannen osapuolen sisältöjä ja/tai mielipiteitä.

Käyttämällä sivustoamme, sinä otat kantaaksesi kaikki riskit, jotka liittyvät tämän sivuston käytöön, mukaan lukien tietokoneeseesi ja ohjelmistoihisi ja dataasi kohdistuvat riskit, jotka johtuvat viruksista, ohjelmistoista tai tiedostoista, jotka on mahdollisesti siirretty sivustollemme tai jotka ovat mahdollisesti aktivoituneet sivustomme kautta tai sen seurauksena, että käytät sivustoamme. Missään tapauksessa emme ole korvausvastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vaihingoista, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, menetyt tulot tai menetetyt voitot johtuen tai liittyen millään tavoin sivustollamme olevan tiedon käyttöön tai sen puuttumiseen.

Täyttämällä edellä olevan lomakkeen ja asettamalla valintamerkin kohtaan ”Subscribe” (Tilaa), sinä vahvistat, että olet tutustunut tietosuojaehtoihimme sekä ymmärtänyt ja hyväksynyt ne, samoin kuin evästeisiin liittyvät ehtomme.

Lue tietosuojakäytäntömme