Opret din VARTA® partner portal konto

Denne formular indsamler dit navn og dine kontaktoplysninger. Se venligst vores Privavlivspolitik om hvordan vi administrerer og beskytter dine indsendte data.

Personlig information


Tiltale

Virksomhedsoplysninger


Privacy Policy

Johnson Controls er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til god praksis og gældende love om privatliv. For at se hele privatlivspolitikken, besøg venligst vores hovedhjemmeside: www.johnsoncontrols.com/legal/privacy

Data Protection

Vi indsamler, bruger og opbevarer kun dine personoplysninger efter den gældende lovgivning om privatlivsbeskyttelse. De indtastede data bruges udelukkende til VARTA®partner portalen på denne hjemmeside. Alle data vil bliv slettede, når du tilbagekalder dit samtykke til opbevaringen. Der foregår ingen videregivelse til tredjepart eller til reklameformål uden dit samtykke. Vi opfordrer dig til også at læse vores privatlivspolitik, som via henvisninger er indarbejdet i disse betingelser, og som du kan finde på vores hjemmeside.

Site Content

Siden indeholder varemærker, servicemærker, materialer underlagt copyright og andet indhold, som ejes, gives licens til eller bruges med tilladelse fra os. Vi er den eneste indehaver af alle rettigheder og af alt indhold, herunder al copyright, varemærker anden intellektuel ejendomsret. Man må ikke gemme, ændre, kopiere, offentliggøre, vise, overføre, tilpasse eller på nogen anden måde udnytte indholdet uden vores forudgående skriftlige tilladelse. Vi forbeholder os ret til at ændre alt indholdet på denne side helt eller delvist til enhver tid og uden varsel.

Disclaimer of liability

Ved udarbejdelse af denne side er der gjort alt for at levere de mest aktuelle og så korrekt og klart formulerede oplysninger som muligt. Ikke desto mindre kan der forekomme utilsigtede fejl i oplysningerne. Den service, de informationer og data, som gøres tilgængelig på vores hjemmeside stilles til rådighed "som de er" uden nogen for for garanti.

I det omfang at links eller henvisninger til tredjepart internethjemmesider findes på vores hjemmeside, påtager vi os ikke noget ansvar eller hæftelse for nogen form for information, kommunikation eller materialer, som findes på linkede sider eller evt. links på en linket side. Vi erklærer udtrykkeligt, at vi ikke nødvendigvis er enige med tredjeparters indhold og/eller holdninger, som findes på en linket side.

Ved brug af vores hjemmeside, påtager du dig alle risici i forbindelse med brugen af denne side, herunder en evt. risiko for din computer, software eller data som ødelægges af virus, software, eller andre filer, som kan blive overført eller aktiveret via vores hjemmeside eller din adgang til den. Vi kan ikke på nogen måde holdes ansvarlige for nogen direkte, inddirekte, specielle, tilsigtede eller utilsigtede skader, herunder uden begrænsning, mistet indtægt eller mistet profit, som skyldes eller på nogen måde har forbindelse til brug eller misbrug af oplysninger eller manglende oplysninger på vores hjemmeside.

Ved at udfylde ovenstående formular og klikke på "Abonner" knappen, bekræfter du, at du læst, forstået og accepteret vores privatlivspolitik samt vores cookie betingelser.

Læs vores privatlivspolitik